Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

mei 2019

Korenfestival Monnickendam

25 mei
Gratis

De 24e Korendag Monnickendam, die plaats zal vinden op 25 mei 2019 belooft weer een groot festijn te worden. Er nemen jaarlijks ongeveer 75 koren aan deel, die optreden op zes verschillende locaties in het mooie stadje Monnickendam. Koren uit verschillende delen van Nederland zullen zich weer van hun beste kant laten zien. Elk koor krijgt daarbij 25 minuten om zich te presenteren met zijn eigen repertoire, van klassiek tot shanty, van religieus tot pop. Ook UpTight is van de…

Meer weten »

juni 2019

Aretha tribute

16 juni @ 17:00 - 18:00

Aretha tribute op de Stadsfeesten, hoofdpodium Roode Steen

Meer weten »

De Hoornse Bokaal 2019

30 juni
Binnenstad Hoorn Hoorn, + Google Maps
Gratis

Meezingfestival in de binnenstad van Hoorn. Op vijf verschillende locaties, die niet ver van elkaar verwijderd liggen, strijden 12 koren om de Hoornse Bokaal. Twaalf koren, die allen verschillen van repertoire. Mannenkoren, vrouwenkoren, Shantykoren, Meezingkoren en natuurlijk de onvervalste smartlappenkoren. Elk koor krijgt de mogelijkheid om 3 x 25 minuten te zingen.

Meer weten »

december 2019

Optreden in Nicolaas, Lutjebroek

10 december

Nicolaas Lutjebroek

Meer weten »

Jubileumfeest

13 december

Jubileumfeest in huis verLoren voor leden en oud-leden van UpTight. Ben je oud-lid en zou je hier ook bij aanwezig willen zijn,  meld je dan aan voor het evenement https://www.facebook.com/groups/329750744555503/ op onze facebookpagina https://www.facebook.com/SoulenGospelkoorUpTight/ of stuur een mail naar UpTight als je geen Facebook hebt om je aan te melden.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen